به گزارش خبرگزاری مهر، طی نشستی در شورای عالی حوزه های علمیه، اعضای شورای سیاستگذاری حوزه های علمیه خواهران انتخاب و احکام خود را از آیت الله استادی دریافت کردند.
مسئول دبیرخانه شورای عالی اظهار داشت: احکام اعضای شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران از سوی آیتالله استادی، دبیر شورای عالی حوزههای علمیه اعطا شد.
حجتالاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب ادامه داد: بر اساس احکام صادر شده، آیتالله مرتضی مقتدایی و آیتالله سید هاشم حسینی بوشهری، حجت اسلام محمودرضا جمشیدی و حجت الاسلام سید محمدرضا طباطبایی، مصطفی پورمحمدی و زیبایی نژاد و خانمها علاسوند، معینی، فریده مصطفوی و گلیری به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه انتخاب شدند.
وی ادامه داد: مسئول و دبیر شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه در جلسات آینده این شورا، از سوی اعضا انتخاب میشوند.
جدایی کامل حوزه های علمیه خواهران و برادران درست نیست
دبیر شورای عالی حوزههای علمیه در نخستین نشست شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران که در دبیرخانه شورای عالی حوزه در قم برگزار شد، اظهار داشت: با تشیکل شورای سیاستگذاری حوزههای خواهران، ارتباط آن با شورای عالی حوزههای علمیه قطع نشده است، به این معنی که حوزههای خواهران زیر نظر این شورای سیاستگذاری، برنامهریزی و همچنین مدیر را انتخاب میکند و در کنار آن، تأیید اساسنامه و مدیریت و سیاستهای کلان و نظارت برآن، بر عهده شورای عالی است.
آیت الله رضا استادی با تأکید بر این که میان شورای سیاستگذاری حوزههای خواهران و شورای عالی حوزههای علمیه ارتباط و همکاری وجود دارد، ادامه داد: اعضای شورا، باید عرصههای همکاری را شناسایی و آن را بیان کنند و همچنین در امور مشترک، لازم است که تصمیمات مشترک گرفته شود.
وی در پایان با بیان این که عرصههای مشترک فراوانی میان فعالیتهای حوزههای علمیه برادران و خواهران وجود دارد که میتوان با تعامل و همکاری، در تصمیمگیریها موفقتر عمل کرد، گفت: جدایی کامل حوزههای علمیه خواهران و برادران درست نیست.
حوزه به تربیت بانوان طلبه توانمند افتخار میکند
مدیر حوزه های علمیه خواهران، درنخستین نشست شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران که در دبیرخانه شورای عالی حوزه در قم برگزار شد، با اشاره به خدمات گسترده آیتالله شرعی به حوزههای علمیه خواهران، اظهار داشت: امروز دستاوردهای زیادی را در عرصه تربیت بانوان طلبه توانمند در کشور شاهدیم که با تلاش آیتالله شرعی و دیگر بزرگان و همکاریهای مسئولان مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران و جامعهالزهرا(س) حاصل شده است.
حجتالاسلام محمودرضا جمشیدی با اشاره به راهاندازی مراکز دینی ویژه بانوان در سراسر جهان، گفت: از افتخارات حوزههای علمیه این است که بی دغدغهترین و بی مشکلترین تلاش را برای ارتقای فرهنگ دینی در میان بانوان داشته و توانسته است بانوان فراوانی که تربیت کننده نسلهای آینده هستند را تربیت کند.
وی در پایان با بیان این که تا امروز از ظرفیتهای حوزههای علمیه خواهران به اندازهای که باید، استفاده نشده است، یادآور شد: تبلیغ، آموزش عالی، آموزش و پرورش، عرصههایی است که میتوان از ظرفیت حوزه در ساخت جامعه اسلامی استفاده کرد.
فعالیت هماهنگ حوزههای خواهران ثمرات فراوانی دارد
عضو خبرگان رهبری در نخستین نشست شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران که در دبیرخانه شورای عالی حوزه در قم برگزار شد، درباره دلایل تشکیل این شورا گفت: در گذشته مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران کار خود را انجام میداد و جامعهالزهرا(س) نیز کار خود را دنبال میکرد که این مسئله نیاز به اصلاح رویه و تلاش در هم افزایی را به همراه داشت.
آیتالله سید هاشم حسینی بوشهری، افزود: از جمله موارد در این عرصه، اعطای مدارک به دانشآموختگان جامعهالزهرا(س) بود که هرچند با تأکید مقام معظم رهبری، مبنی بر تسهیل اعطای مدرک، اما در مرحله عمل، نیازمند اصلاحات بود، همچنین با توجه به ظرفیت محدود جامعهالزهرا(س) در پذیرش داوطلبان ورود به حوزه و حجم گسترده بانوان علاقهمند برای ورود به حوزه، لازم بود که حوزههای خواهران نیز در این عرصه وارد عمل شود که در این راستا، هماهنگی این دو نهاد حوزوی لازم بود و قطعاً این کار ثمرات فراوانی دارد.
معاون جامعه و روحانیت جامعه مدرسین حوزه افزود: در نهایت تصمیم گرفته شد که شورایی عهدهدار کار جامعهالزهرا(س) و مرکز مدیریت حوزههای خواهران باشد و سیاستگذاریها و برنامهریزیهای لازم را انجام دهد.
قم - خبرگزاری مهر: انتخاب اعضای شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران، افتخار حوزه به تربیت بانوان طلبه توانمند و ثمرات زیاد فعالیت هماهنگ حوزههای خواهران از عناوین اخبار حوزه علمیه خواهران است.
کد خبر 1630389
نظر شما